duminică, 4 mai 2008

Pe curand...



Ai incercat sa-i vorbesti si te-a tratat cu indiferenta. Ai crezut atunci tot, avea dreptate, are dreptate si acum...e tarziu. Te linistesti cu "Asa a fost sa fie" ..desi putea fi altfel. Nu e vorba despre tine, e vorba de ce simte cand vede acel scris in colt de pagina, sau isi aminteste ce i-ai zis.
Incearca sa crezi ca totul se datoreaza vremii de afara, sunetului de ploaie, melodiei posomotare pe care -o asculti acum . Nu e vina ta. Nu ai sa mai intalnesti asta niciodata din fericire, sau din pacate. Nu va auzi niciodata de la tine"iarta-ma" nu vei imbratisa prieteneste, nu-i vei face cu mana. In mintea ta revezi asta intr-o fractiune de secunda, de ce?
E singura intrebare, oare?:)
Draga mea , e timpul pierdut , soarele a uscat ultimele picaturi de ploaie, timpul s-a scurs si el, ti-a lasat alte amintiri de care acum zambesti, te-a invatat sa depasesti momentul. E doar o clipa de slabiciune .
Maine cand te vei trezi cu zambetul pe buze...doar incepi o noua zi :) fi frumoasa, cunosti persoane noi, socializezi.
Intelepciunea nu se masoara in kilometri cum credeai, zambetul se simte si dincolo de un ecran plat si lipsit de viata.
Nu e loc de regrete! Nu trebuie sa fie! nu acum cand e tarziu ...in seara . ...toate sunt de partea ta

Noapte buna si tie :)

2 comentarii:

Ana St. spunea...

eu mereu zic 'asa a fost sa fie',cred poate prea mult in semne si in soarta,dar de cele mai multe ori vad ca ma indrept intr-o directie datorita unor situatii si semne :)

irina spunea...

Cred ca viata e facuta cu un scop pentru fiecare ,desi ne-a fost data libertatea sa alegem care/ ce vrem , exista acolo ceva ce le intrece! destinul. Imi place sa cred in el. Asa a fost sa fie :D